Planovi za sinoćnje prevremeno finale rijalitija “Zadruga” na televiziji Pink su se promenili.Najavljeno prevremeno finale rijalitija trebalo je da se održi sinoć, ali do toga nije došlo. Umesto toga, dogodila se kontroverzna odluka Pink televizije.
“Dragi superfinalisti, zbog loših vremenskih uslova, odlučeno je da se finale Zadruge nastavi sutra, u petak, od 18 sati. Sada ćete se vratiti u stari deo Zadruge, a sutra se takmičenje nastavlja”, rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

Podsetimo, pod pritiskom javnosti i građana koji su već šest nedelja protestovali petkom ili subotom na ulicama Beograda, vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, doneo je odluku da pre vremena završi ovu sezonu “Zadruge”.Ova odluka je doneta kao odgovor na “molbu” predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koja je upućena Mitroviću, nakon što je ukidanje “Zadruge” predstavljeno kao jedan od zahteva protesta pod nazivom “Srbija protiv nasilja”.

Željko Mitrović je više puta izneo svoje mišljenje o ovom pitanju, a juče je izjavio na svojoj televiziji da je ovo “teror manjine nad većinom”.Još pre nego što je Željko Mitrović najavio ukidanje “Zadruge”, stručnjaci su bili skeptični u vezi sa tim da će sam format rijalitija nestati sa Pink televizije.Jovanka Matić, stručnjakinja za medije, bila je uverena da Mitrović neće ukinuti rijaliti, jer je taj program, prema njenim rečima, ključni deo poslovnog modela na kojem Pink počiva.

Bivša članica Saveta REM, Judita Popović, izjavila je za N1 da misli da je najava vlasnika Pinka da će ukinuti rijaliti “samo predstava”.To su izgleda mislili i sami zadrugari. U videu koji je objavio Savo Manojlović iz Kreni-Promeni, čuje se kako jedan od zadrugara tvrdi da im je Mitrović rekao: “Budite mirni 15 dana, posle toga će sve biti u redu”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here