Popularna srpska pjevalica Branka Sovrlić , se nedavno pojavila na festivalu “Sabor narodne muzike” , i medijima otkrila neke veoma zanimljive detalje o svom životu kao i radu. Poznato je da ova pjevačica ima sve u životu , a to je ostvarila svojim radom i trudom . Branka i njen suprug nikada nisu mogli da dobiju dijete , ali Branka ima dvije setričine , prema kojima se ophodi kao da su njena djeca, i nije joj žao na njih potrošiti i posljednji dinar.

 

 

Branka je jispričala kako ona voli i da svoje kolege počasti , pa umjesto da oni plate račun u njenom restoranu ona rado pruža gostoprimstvo , međutim , oni se jako teško hvataju za džep kao da imaju zmiju u džemu rekla je Branka kroz smijeh. Branka je istakla da većina njenih kolega dolaze njima u restoran , i zadovoljni su uslugom što je pjevačici posebno drago.

 

 

Branka se tako osvrnula i na najnoviji trend koji vlada u industriji ljepote , a to je plastična hirurgija . Branka je rekla da ona nije pobornik plastičnih operacija , ali da se treba brinuti o sebi, ali da je glupo da ona sada izgleda kao da ima dvadeset godina , a toliko godina je na sceni , i neki ljudi je prate od početka pa znaju kako je izgledala i prije. Tako da je istakla da ona nije nikada radila nikakve operacije , a da jeste ona nebi krila ispričala bi. Branka je bila poznata i po velikom bogastvu te brojnim skupocjenim poklonima oje je dobivala od supruga , a jedan od poklona je svakako i najnoviji mercedes koji joj je suprug poklonio prošle godine za rođendan.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here