U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne priče , a kojja je na društvebim mrežama privukla veliku pažnju korisnika , a komentari na osnovu ovoga su se samo nizali . Naime , današnja priča se odnosi na jedan bračni par Cvetković , a koji je inače iz Leskovca , a koji je preko 40 godina radio u Nemačkoj. Sa druge strane , nnjihova deca , dva sina i ćerka su ostali sa očevim roditeljima u Srbiji , a tada u bili u puberteru. Naime , njihovo odrastanje je bilo sjajno , odrastali su u izobilju , a sve jer su im roditelji zarađivali i više nego solidno.

Dakle , kako su deca odrasla , oni su odlučili da im od ušteđevine kupe po jedan stan na crnogorskom primorju , dok su ćerki u vidu miraza kupili novi BMW, spavaću sobu i ostale dragocjene svadbene poklone. Naime , kako su preneli mediji , sve je bilo odlično ,a porodični odnosi su bili i više nego odličini do trenutka kada je S. Cvetković pre minuo . Naime , tada je njegova partnerka doživela pravu trgediju , a inače oni su stekli sve, vratili su se u Serbiju da svoje penzionerske dane provedu sa svojom djecom i unucima, i iako je S.Cvetković pregurao 80 godina i bio je zdrav ipak je bolovao od demencije. I to baš onda kada je bolest uzela velikog maha, njihovi sinovi su dobili ugovor o izdržavanju, iako su njih njihovi roditelji izdržavali iako su bili u poznim godinama, a S.Cvetković u ugovoru na časne i jednake dijelove svojim sinovima ostavlja svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Tako je advokat Igor za medije istakao sledeće : “Tako se radi svuda. Ako nekog želiš da isključiš iz nasledstva, napišeš doživotni ugovor o izdržavanju koji je skoro pa neoboriv na sudu. U ovom slučaju namera je verovatno bila da se onemogući da i sestra nešto nasledi od imovine roditelja”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here