Brazilska influenserka i reporterka, Ligija Fazio, preminula je u dobi od 40 godina uslijed komplikacija nakon zahvata podizanja zadnjice.Ligija Fazio je hospitalizirana početkom svibnja nakon što su joj ubrizgali silikon i polimetil metakrilat u zadnjicu. Nakon četiri tjedna provedenih na odjelu intenzivne njege, njen se status pogoršao, a vjeruje se da je doživjela moždani udar koji je rezultirao njenom smrću 31. svibnja, izvještava “DailyMail”. Fazio je imala gotovo milijun pratitelja na svom Instagram profilu te je neko vrijeme koristila tu platformu kako bi upozorila žene na opasnosti estetskih operacija koje mijenjaju izgled tijela.

Nakon smrti sestre, Džordž Oliveira, brat preminule influenserke, se oglasio na društvenim mrežama.Nažalost, naša ratnica je preminula. Hvala svima još jednom na podršci – napisao je Oliveira. Džordž Oliveira je krivio stalni pritisak s kojim se suočavala nakon što je počela raditi za televizijske mreže za smrt sestre. Ušla je u vrlo toksično okruženje koje zahtijeva savršenstvo. Pokušala je prilagoditi se estetskim standardima.

Operirala je nos i podvrgla se drugim tretmanima, ali nije s nama razgovarala o tome – rekao je brat preminule influenserke, prema lokalnim medijima, otkrivajući detalje o njenom preminuću.Prvi zahvat podizanja zadnjice obavio joj je liječnik koji je odbio pružiti dodatni silikon kada ga je drugi put zatražila. Zatim je zatražila usluge osobe koja joj je ubrizgala injekciju kod kuće prijatelja – ispričao je brat koji je opisao kako je influenserka promjene koje je primijetila njena obitelj, vezane za izgled, pripisivala novim fitness režimima.

Fazio je imala probleme sa silikonom i 2021. godine, kada je provela više od 100 dana u bolnici zbog uklanjanja silikona koji se proširio po njenom tijelu.Mogli smo primijetiti da joj nije bilo dobro, ali nije bila negativna osoba, uvijek je vidjela dobru stranu svega. Čak i kada su se pojavile komplikacije zbog silikona i PMMA, vidjela je da iz toga može izvući nešto pozitivno. Shvatila je da bi to mogla biti njena misija – iz

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here