Ivan Bosiljčić je srpski glumac u pozorištu, filmu i televiziji. Član je stalnog ansambla drame u Narodnom pozorištu. Nakon završetka trećeg razreda gimnazije, preselio se iz Užica u Novi Sad gdje je upisao glumu u klasi profesorice Vide Ognjenović. Vanredno je završio četvrti razred srednje škole i redovno upisao prvu godinu Akademije umetnosti. Diplomirao je 2001. godine i od tada živi i radi u Beogradu. Ivan Bosiljčić je također izuzetan pjevač i plesač, što ga čini jednim od najvažnijih glumaca suvremenog mjuzikla u Beogradu.

 

 

Od 2011. godine je u braku s regionalnom glazbenom zvijezdom Jelenom Tomašević, s kojom ima kćer Ninu.Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, koji su već dugi niz godina u harmoničnom braku, retko dele detalje svog privatnog života s javnošću. Pre nego što se posvetila muzičkoj karijeri, Jelena je živela u Kragujevcu sa svojom porodicom, koju su činili majka Snežana, otac Dragan i brat Darko, gde je završila osnovnu i srednju školu.Tašta Ivana Bosiljiča, majka Jelene Tomašević, obavljala je dužnost glavne medicinske sestre na neurohirurgiji u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok joj je otac bio elektrotehničar po struci.

 

 

Jelena je na “Instagramu” izrazila ponos što joj je majka, pored profesionalnih obaveza, celog života nesebično pružala podršku i pomoć kako svojim poznanicima tako i nepoznatim ljudima. Iako je ranije isticala sličnost u karakteru s ocem, Jelena ne krije duboku vezanost i ljubav prema majci, kojoj je putem društvenih mreža posvetila nežne reči hvale.Jednom prilikom, povodom rođendana Jelenine majke, pevačica je podelila emotivnu čestitku uz fotografiju na svom “Instagram” profilu.“Žena zmaj, oličenje ljubavi, personifikacija hrabrosti – moja draga mama! Sretan rođendan, lepotice naša! Živa i zdrava nam bila! Volimo te do zvezda” – istakla je Jelena Tomašević.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here