Fotografija Heather Graham u kupaćem kostimu nedavno je izazvala veliku pažnju, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o njenom izgledu. Heather Graham, poznata glumica, i dalje plijeni pažnju svojim izgledom čak i u svojim 60-ima. Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila slike na kojima pozira u kupaćem kostimu na plaži. Njeni pratitelji bili su oduševljeni njenim izgledom, posebno s obzirom na to da ima 54 godine.

U nizu fotografija koje je podijelila, može se vidjeti kako nosi bijeli dvodijelni kupaći kostim, a na nekima je prikazana i u plavoj plažnoj haljini. Jasno je da Heather Graham i dalje osvaja ljude svojom ljepotom i šarmom, bez obzira na godine. Mnogi obožavatelji glumice nedavno su primijetili da izgleda gotovo isto kao u 90-ima. Izrazili su svoje oduševljenje komentarima poput “Tako je atraktivna” i “Izgleda čarobno”. Neki su primijetili da izgleda bezvremenski, uz komentare poput “Ne stari” i “Prava boginja”.

Drugi su se prisjetili svoje simpatije prema njoj iz djetinjstva, nazivajući je “još uvijek mojom djetinjstvom simpatijom”. Heather Graham, najpoznatija po ulozi u filmovima “Austin Powers”, također je glumila u nizu drugih filmova kao što su “Mamurluk”, “Killing me softly”, “Scream”, “Boogie Nights”, “License to drive”, “On a Wing and a Prayer” i mnogi drugi. Njena besprijekorna figura rezultat je redovitog vježbanja pilatesa i joge, što ona izuzetno uživa. Čak odlazi na rekreativne joga retreatove i prakticira jogu četiri sata svaki dan tijekom odmora.

Glumica ističe da na svom jelovniku nema bijelog brašna ni šećera. Također je vrijedno spomenuti da je nedavno otkrila u intervjuu da nema namjeru imati djecu jer smatra da to nije njen poziv. Iako je ta odluka donijela osjećaj slobode, priznaje da nije popularan izbor među većinom ljudi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here