Lepa Brena je prvi put u svojoj dugoj karijeri imala priliku da pjeva na romskom veselju i to je donijelo nevjerojatno visok honorar od 70.000 evra za samo dva sata nastupa. Međutim, pjevačica je imala nekoliko posebnih zahtjeva koji su morali biti ispoštovani tokom tog događaja.Brena je insistirala da joj gosti ne prilaze i da joj ne daju novac kao bakšiš, jer je odlučila da taj novac ne uzima. Također, odbila je fotografisanje s gostima. Na pozornici je imala obezbeđenje koje ju je čuvalo, ali je njen sin Viktor Živojinović također bio uz nju cijelo vrijeme. Brena je pjevala neprekidno dva sata bez silaska s bine.

Seka Aleksić je zajedno sa sinom Viktorom Živojinovićem otputovala u Crnu Goru gdje je održano krštenje u mjestu Dobre Vode. Ovaj nastup je bio poseban jer se nikada prije nije pojavila na sličnom slavlju. Pevačica je imala posebne zahteve koji su morali biti ispunjeni, uključujući zabranu prilaska i fotografisanja sa zvanicama. Također je zahtijevala da njen sin bude uz nju cijelo vrijeme.

Jedan njemački biznismen je želio da Brena nastupa na krštenju svog djeteta po svaku cijenu, bez obzira na troškove. Brena je bila iznenađena kada joj je menadžer prenio ponudu, jer do tada nikada nije pjevala na romskim proslavama. Međutim, kada je čula da će za samo dva sata zaraditi 70.000 evra, odmah je prihvatila. Dogovorila se s domaćinom za fiksni honorar, te je odlučila da neće prihvatati dodatni novac kao bakšiš.

Osim toga, Brena je zahtijevala da joj pruže sigurnost i obezbeđenje kao da nastupa na velikom koncertu na otvorenom. Domaćin je prihvatio sve njene uslove, a jedino je on i njegova porodica mogli biti blizu bine tokom nastupa dok je izvodila svoje najveće hitove poput “Ej Šeki, Šeki”, “Robinja”, “Čik pogodi” i drugih. Nakon izvođenja svog bloka pjesama, Brena se odmah uputila na aerodrom s Viktorom i vratila se u Beograd.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here