U bivšoj Jugoslaviji je pjevačica Silvana Armenulić bila jedna od najvećih muzičkih zvijezda , čiji je mladi život prekinut u strašnoj saobraćajnoj nesreći . Sivana je pored raskošnog glasa imala i neizmjernu ljepotu i zračila je šarmom , kao i karizmom , na kojoj niko nije mogao ostati imun.

 

 

Naime , kada se vraćala sa koncerta koji je u Aleksandrovcu imala , doivjela je strašnu saobraćajnu nesreću i tada je poginula , a s njom je također bila i njena sestra Mirjana koja je bila u drugom stanju i violinista rade Jašarević , koji su također izgubili život. Vijest o ovom velikom gubitku je u crno zavila cijelu Jugoslaviju.

 

 

Silvana je pginula prije 35.godina , međutim , njene pjesme se i danas slušaju. Silvana je bila u braku sa teniserom Radmilom Armenulićem sa kojim je dobila kćerku Gordanu , kja je imala samo 12 godina kada je ostala bez majke , te se nikada nije pomirila sa ovim gbitkom. Gordana sada ima 58. godina i na svom Instagram profilu nedavno je napisala emotivnu poruku posvećenu svojoj majci. Iako je Gordana već žena u zrelim godinama , njoj i dalje nedostaje majka , njen zagrljaj i njen poljubac i dodir. Naime , Gordana je u objavi napisala da je jaka i dovoljno hrabra da kaže da je dobro dok joj suze idu niz lice , ali zna da nikada nije sama jer svoju majku nosi u svm srcu zauvijek , a svi koji je poznaju kažu da veoma liči na pokojnu majku Silvanu , na šta j Gordana izuzetno poosna , jer je njena majka bila prava ljepotica.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here