Vest o razvodu pevača Darka Filipovića i njegove supruge Jasmine, nakon 12 godina braka, odjeknula je kao bomba. Oboje su potvrdili ovu vest, a Darko je šokirao javnost priznajući domaćim medijima da ga je Jasmine varala s drugim. “Kada već nije stid, neka vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala s već bivšim drugom. Trebalo bi da joj bude sramota, jer su je svi njegovi bližnji odbacili. Kao što možete videti, ja čuvam svoj obraz i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od srama”, izjavio je Filipović.

Pre nego što su zakoračili u brak, Darko i Jasmina su se zabavljali godinu i po dana. Službeno su proslavili svoju ljubav u crkvi Odžaklija u Leskovcu, a nakon toga su imali spektakularno slavlje u prestižnom restoranu. Darko je zaprosio Jasminu na Tajlandu, a o svadbi i njihovom upoznavanju je govorio za domaće medije.

“Jasmina i ja smo se upoznali pre godinu dana i sedam meseci, kada sam otišao u automehaničarsku radnju njenog brata u Nišu kako bih se konsultovao oko popravke automobila. Tamo se slučajno zatekla i već na prvi pogled mi se dopala. Uskoro smo počeli da komuniciramo preko društvene mreže “Facebook”, a mesec dana kasnije smo počeli da se zabavljamo”, izjavio je Filipović tada.

Dodao je: “Već nakon prvih nekoliko dana zabavljanja, znao sam da je ona osoba s kojom bih mogao biti na duže staze. Ona je veoma draga i umiljata devojka koja ne priča mnogo i ne dosađuje, kao što to mnoge žene čine. Zato sam nakon godinu dana zabavljanja odlučio da je zaprosim, a kao idealno mesto za to odabrao sam Tajland, gde smo otputovali odmah nakon Nove godine. “Darko je priznao da je njegova prosidba iznenadila kako njegovu, tako i porodicu sadašnje supruge. Odmah po povratku s Tajlanda, počeli su s organizacijom svadbe. Prvobitno su planirali venčanje u Beogradu, ali su shvatili da je praktičnije organizovati sve u Darkovom rodnom kraju.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here