Jedna od najuspešniji javnih ličnosti na našoj javnoj sceni je Lepa Brena , a koja iza sebe ima decenijsku karijeru koja je potkana brojnim hitovima i albunma . Naime , ona svakako ima rzalog dda bude prezadovoljna svojimm biznisom koji je nedavn0o otpočela , a njene čarape danas osvajaju svet , a zbog čega traju i preegovori da se započne i prekookeanska distribucija.

Naime , prema rečima izvora , Breni je stigla ponuda od jedna američke kompanije , a koja se također bavi proizvodnjom čarapa , pa dda svoj brend distribuiše u z SAD. Naravno, za to nude i ogromne pare. Navodno, za prvi ugovor koji bi važio jednu sezonu (jesen i zima) spremni su da plate pola miliona dolara.- Brena radi punom parom. Sviđa joj se biznis s čarapama, a ponude stižu sa svih strana. Privukla je odlične partnere. Sada joj se otvara put ka američkom tržištu, gde ona, inače, godinama ima kuću. Pevačica nikad nije bila produktivna kao sada, a ovaj poslovni projekat ju je samo dodatno motivisao. Cela porodica je uključena, a njen suprug Boba Živojinović će joj pomoći u pregovorima sa ostalim kompanijama – priča izvor.

Naime ,kako je izvor istakao ona je za ponudu dobila iznos koji ju je doslovno oduševio : – Svi znamo da je ona štedljiva i da vodi računa o svakom dinaru. Iznos koji je dobila kao ponudu za saradnju je fenomenalan i više od očekivanja. Mislim da se neće dvoumiti i da će uskoro biti potpisan ugovor o saradnji i distribuciji. Ona ima velike planove, želi da gradi fabriku, ali o tom potom. Sad je Brena koncentrisana na naše i američko tržište i verujem da će se to završiti na obostrano zadovoljstvo – poručuje Brenina bliska prijateljica dobro upućena u porodične odnose i poslovanje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here