Mnogi ljudi vjeruju u horoskop , te ga redovno prate i čitaju. Pavel Globa je jedan od najcjenjenijih astrologa u svijetu , a sada je on dao prognozu koja se nimalo neće svidjeti pripadnicima četiri hroskopska znaka , kojima po njegovim riječima u drugoj polovini ovog mjeseca zvijezde neće biti nimalo naročito naklonjene. Naime , Pavelove astrološke prognoze su inače poznate kao veoma precizne i tačne , a ako ste rođeni u nekom od ovih znakova onda dobro pročitajte šta Vas očekuje u narednom periodu.

 

 

Ovan-pripadnici ovog znaka su inače poznati po svom agresivnom ponašanju a vrlo su i impulsivi , te često spadaju u probleme iz koih se nekako uspiju izvući. Sada im stiže naplata za njihovo bahato ponašanje .

Vaga-osobe rođene u znaku Vage , u posljednjem periodu nisu posvećivale dovoljno vremena i pažnje svojim bližnjima i na taj način su ih itekako povrijedili , te poremetili porodične i prijateljske odnose. Sada moraju uraditi sve da poprave te odnose.

 

 

Srijelac- Osobe rođene u znaku Strijelca mogle bi doživjeti prekid veze sa voljenom osobom u narednim danima , te će ih to natjerati da zaborave svoju aroganciju i sebičnost.

Jarac-Jarćevi će imati probleme kao i sukobe na poslu i to je zato što su lijeni i neradnici pa tako postoji i velika mogućnost otkaza kao i velikih financijskih gubitaka.

Ako vjerujete u hroskop , a pripadate nekom od ova četiri horoskopska znaka , dobro se pripremite na ono što je ovaj poznati astrolog prognozirao , jer je očigledno da naredni period neće biti baš najbolji za ove znakove. Šta vi mislite o tome., vjerujete li u horoskop ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here