Poznati glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već 15.godina žive u sretnom i skladnom braku . Naime , pomenuti par ima i dvije kćerke blizankinje Veru i Milu , koje su svakako kruna njihove ljubavi. Poznato je da niso imali priliku baš često da viđamo ove dvije ljepotice , a tek odnedavno su one počele češće da se pokazuju u javnosti.

 

 

Sloboda i Vojin vješto kriju svoj privatni život od radoznalih očiju javnosti , pa je opšte poznato da se ne eksponiraju često, tako je nedavno na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem je Sloboda za klavirom , a u pozadini se čuju Vera i Mila kak pjevaju . Mnge je iznenadio ovaj snimak , jer nisu očekivali ovako nešto od Slobode , jer se to ne dešava često. Ono što se može primjetiti na videu je svakako da Vera i Mila prelijepo pjevaju , a imale su od koga i da naslijede taj muzički gen.

 

 

 

Ovu lijepu glumicu smo sada prvi put vidjeli u kćnom izdanju , te nam se ukazala jedinstvena prilika da zavirimo u njen dom. Ono što smo imali priliku da vidimo na videu je svakako da stan ispunjen prirodnom svjetlošću , biljkama , te da je cijeli jedan zid u staklu. Enterijerom dominiraju isključivo prirodne boje , a njihov dom je posebno uređen zbog predstojećih praznika , a poznato je da su porodično privrženi ljudi te da im je tradicija jako bitna , i da je poštuju, pa tako se između ostalog na Instagram profilu našla i objava sa obojenim uskršnjim jajima , koja su krasila njihovu trpezu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here