U nastavku našeg današnjeg članka fokusiramo se na zvijezde koje su nekada bile popularne, ali su danas dotakle dno života i postale socijalni slučajevi. Jedna od takvih zvijezda je Tanja Jovičević, poznata kao pjevačica popularne grupe “Oktobar 1864”. Dok je bila u grupi, imala je kolegu Željka Mitrovića, koji je jedan od bogatijih ljudi u zemlji, dok je ona završila kao beskućnica.

Kako sama kaže, uvijek je bila crna ovca u obitelji. Otac je darovao tetkin stan mlađoj sestri, a ona nije dobila ništa. Od samog početka bila je osuđena na teške trenutke. “Kad mi je majka umrla, eksplodiralo joj je srce.

Da mi je netko dao bilo kakav savjet, rekao ‘ne idi tim putem’, ali meni nitko ništa nije rekao. Bila sam očajna i ostala sam sama. Rodbina se razbježala, kao da sam neki čudak. Oni su u svojim glavama stvorili neku misteriju, govoreći o seksu, drogama i rock’n’rollu, a ja od toga nisam ništa konzumirala”, ispričala je Tanja.

Kada je počela raditi s bendom, kupila je stan, ali zatim se njen život preokrenuo za 180 stupnjeva. U svoj dom je primila prijateljicu s troje djece jer nije imala gdje živjeti. “Stižu računi, ja sam u bendu i šaljem novac, ali ništa se ne rješava. Na kraju se ispostavi da je dug ogroman. Ne znam gdje je novac završio, nije bilo ni novca ni računa. Ona je cijelo vrijeme imala roditelje koji su je zvali da dođe, ali ona meni kaže da ih nema. Advokatica me savjetuje da prodam stan ispod cijene na aukciji. Zahvalna sam joj jer mi je pomogla kad su mi došli izvršitelji na vrata. Skupim snage da nastavim dalje”, rekla je Tanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here