Linda Andrade je primjer života kućanice u Dubaiju. Ona ne plaća poreze i ima poruku za druge žene. Mnoge djevojke sanjaju živjeti u trendi Dubaiju, ali činjenica je da je taj grad vrlo skup. Velik broj žena dolazi u Dubai u potrazi za luksuznim načinom života i bogatim šeicima koji će im to pružiti. No, što se događa kada mlade žene dobiju ono što su željele?

Odgovor na to pitanje dolazi od kućanice iz Dubaija, Linda Andrade (23), koja se udala za bogataša. Iako je bila bijesna kad je umjesto poklona dobila novac na račun, na kraju je ipak prihvatila taj dar. U videu koji prikazuje svoje troškove na manikuru i dijamantni nakit svog milijunaškog supruga, Linda tvrdi da je majka koja ostaje kod kuće i da dnevno troši 2300 eura na manikuru i 7 milijuna eura na nakit. Djevojke koje to gledaju su iznenađene. Linda često ističe da nikad nije platila račun u restoranu i smatra dijeljenje troškova smiješnim.

Linda prima novčanu naknadu od supruga koji navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura). Ona tvrdi da nikad nije platila račun u restoranu ili kafiću te da nema pojma kako platiti stanarinu. Njezin luksuzni stil života izaziva polemike na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da je suprug preuzeo kontrolu nad njenim životom, a novac je jedino što je čini sretnom.

Unatoč tome, Lindini roditelji nisu zadovoljni njenim načinom života, ali ona je izabrala tu putanju i ne namjerava je napustiti. Iako je njen otac želio da nastavi karijeru i postane liječnica, Linda je odustala od svojih snova. Trenutno je zabrinuta za svoj brak i naglašava važnost vjere u vezu te odricanja od svojih snova kako bi brinula o muškarcu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here