Kada je reč o jednoj vanseerijskoj pevačici , koja je pre nekoliko decenija kad aje se pojavila na javnoj sceni bila pravo osveženje , svakako će svi da pomisle na Lepu Brenu . Tako ona proslavlja ssvoj 62 rođendan ,a kako szanajemo sve ćemse odigrati van Srbije ,. Naime , ona je otišla na američku turneju i objaila fotografiju sa mužem Bobom Živojinovićem i označila se na Floridi.

Dakle , pevačica je sa širokim osmehom pozirala sa suprugom u jednom restoranu , te su nazdravili uz čašu vina , a mnogi su se iznenadili kada su videli kako Boba izgleda , a jasno je da je bivši teniser doterao liniju do savršwenstva , jer je od ranije poznato da je vodio bvorbu sa viškom kilograma , pa se sada nmože zaključitui da izgleda dosta mlađe. Rođendanskim čestitkama pridružila se i pevačica Sanja Đorđević, koja je objavila fotografiju sa Brenom sa letovanja, gde su u kupaćem kostimu.

– Želim ti da ove duge noge obilaze svet još bezbroj puta. Koračaj ponosno kao i do sada – napisala je Sanja na Instagramu. Međzutim , Brena je jednom prilikomnaglasila da ne bvoli svoje rođendane: – Ako je neko realan i svestan prolaznosti vremena, kao ja, nastajeće da uživa u svemu. Imam razloga da uživam, jer sam svesna svega što sam postigla i imam divnu porodicu. Još realno i racionalno razmišljam o životu i uživam u postignućima i ciljevima koje sam sebi postavila. Ostatak ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here