Sabrina Salerno je osamdesetih godina prošlog vijeka bila veoma popularna , a nazivali su je i Samantom Fox , a njeni hitovi Sexy Girls i Boys su bili veoma poularni. Njeni spotovi su bili poprilično provokativni , a sa svojim bujnim poprsjem u prvom planu Sabrina je zaludila sve muškarce svijeta , pa je tako i u Jugoslaviji proglašena sex bombom.

 

 

Pjevačia danas ima 55 godina , i tokom svoje muzičke karijere prodala je preko 20 miliona ploča, ali njen život ipak nije bio lagan , iako je u poslovno planu bila veoma uspješna.Rođena je 1968.godine u Đenovi , kao neželjeno dijete. Otac je nije htio priznati , a majka ju je ostavila jer nije mogla da se stara za nju.Pjevačica je tek nedavno progovorila o svom odnosu sa ocem , te o traumama koje je preživjela tokom djetintva.

 

 

 

Naime , njen otac je kada je ona odrasla pokušavao da stupi u kontakt s njo , te ju j molio da mu oprosti , te da se upozna sa njegovom porodicom . Ona je na to pristala i taman što su ostvarili bliži kontakt, on je nakon tri mjeseca preminuo. Sabrina je svog oca prvi pt upoznala kada je imala 12.godina , ali on nju nije htio da nastavi da viđa. DNK test su uradili kada je ona ima 46.godina i tada je službeno dobila priznanje da je on njen otac. Otac joj je priznao da je nikada nije želio te da smatra da je njezino rođenje nesreća , zbog čega je ona pala u tešku depresiju. Pogledajte kako danas izgleda ova slavna pjevačica,iako je već u estoj deceniji života izgleda savršeno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here