Jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima je Rada Manojlović , koja je svoju karijeru započela u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Iako Rada u takmičenju nije odnijela pobjedu , ona je jedna od rijetkih koje su nakon takmičenja nastavila da se bavi pjevanjem . Poznato je da je tokom takmičenja bila u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem , i mnogi su ih smatrali za najlepši par , međutim , kako su bili mladi , nisu uspjeli da očuvaju svoju vezu i poklekli su pod pritiskom medija.

 

 

Javnosti je poznato da je Rada skromna djevojka , koja je odrasla u trošnoj kući u Četereže , za koju je veoma vezana. Nakon majčine smrti Rada je živjela sa ocem i sestrom , a prvi zarađeni novac od nastupa je uglavnom ulagala u novu kuću , kako bi im bilo lijepo, te kako bi obezbedila komforan život za svoju porodicu. Kako se svoevremeno pisalo pjevačica je u novu nekretninu uložila 100.000 eura.

 

 

Rada je tek nedavno potpuno završila uređenje kuće , i svaki slobodan trenutak provodi ga u novoj kući , gdje uživa sa svojim najmilijima.U dvorištu u kom je pjevačica odrasla moglo se vidjeti traktori , kombi kao i razni krš , te mnoge životine , a kako je Rada jedne prilike izjavila ona i sestra su bile zadužene za unutrašnje radove kuće i nikada se nisu brinule o dvorištu. Koristili su vanjski wc , a kupanje im je bilo snalaženja. Naime ,pjevačica je grijala vodu na šporetu , u velikom loncu , i tom vodom se kasnije kupala.Pjevačica danas u istom tom dvorištu ima luksuznu kuću , a prije par godina je sebi priuštila i stan u Beogradu , u centru grada u novoj zgradi. Stan je veličine 60 kvadrata i nalazi se na četvrtom spratu. Rada je dokaz da se sa radom i trudom sve može postići.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here