I dnaas se za vas dotičemo jedne zanimljive teme , a za koju ne sumnjamo da će da vam privuče pažnju . Naime , govorit ćemo o Mirjani Karanović , a koja je jedna od najpoznatijih glumica koja se nalazi na našoj javnoj sceni , te neko ko je svoju prvu ulogu ostvario 1980te godine , a kada je glumila u filmu Petrijin venac , a koji govori o tra gičnom životu jedne seljanke koja nije pisemna , te njenim nadama koje je imala , kao i brojnim ljubavnim raočarenjima.

Naime , kada je reč o njenoj karijeri , te daljnim ostvarenjima , ona je bila član Jugoslovneskig dramskog pozorišta , a neke od predstava u kojima je se pojavila bili su : „Rođeni u YU“, „Fedrina ljubav“, „Hamlet“, „Gospođa ministarka“, „Bure baruta“, „Drama o Mirjani i ovima oko nje“, i mnogi drugi. Inače , sada je se pojavila jedna novost koja se tiče glumice , a reč je o tome da je se ona oglasila na društvenim mrežama , te je objasnila da je njena porodica apostala bogatija za još jednog člana , a relč je o tome da ovaj trenutak niej mogla da sakrije od javnosti , kao i sreću koju je osjetila.

Mira je inače na svom Instagramu napisala sljedeće: “Rodila se Vida! Moja unuka! Lepa Vida”, napisala je glumica. Ona se inače nije udavala i nema djece, ali njoj ljubavi nikako ne manjka, a ona se raduje nasljednicima svojih bliskih rođaka pa je ona ponosno svima saopštila da je Vida njena druga unuka, a još ranije ona se hvalila sa uspjehom Milice, njene prve “unuke”, čiju je ona fotografiju objavila nakon što je maturirala pa je tako ona tada napisala: “Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obistinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru”, rekla je ona tada.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here