Marijana Seifert je bivša učesnica rijaliti programa Veliki Brat , a prije nekoliko mjeseci je nestala , i porordica kao i prijatelji nemaju nikakvu informaciju gdje se ona nalazi. U cio slučaj je uključena policija , međutim i nakon nekoliko mjeseci potrage , nemaju ama baš nikakav trag gdje bi se Marijana mgla nalaziti . Sestra nestale Marijane , Maja Kovačević je prilikom ulaska u rijaliti programu Zadrugu rekla da njena porodica zna šta se desilo Marijani , kao i to da će cijelu istinu reći javno.

 

 

Maja je ispričala da je njena porodica dala sve od sebe , kak bi saznali šta se desilo sa Marijanom i u 99.9 posto toga su saznali . Maja je rekla da kada bude spremna javno će isričati sve , što su saznali , jer je njena bol velika i nosit će je do kraja života . Također je dodala da ljudi ne mogu očekivat da će ona sada odustati , te da su njenu sestru dokrajčili zli komentari , te se od toga nikada nije oporavila , ali je Maja drugačija može podnijeti i drvlje i kamenje da se po njoj baca ona se neće slomiti niti uništiti.

 

 

Međutim , oglasio se i Marijanin otac Ivo , koji je rekao da on uopšte ne zna o čemu Maja priča , te da mu nije jasno zbog čega je i išla u rijaliti Zadruga. Ivo je dodao da istraga o Marijaninom nestanku i dalje je otvorena i traje , također je rekao da apeluje na sve novinare a ne zaborave njegovu kćerku te da s vremena na vrijeme podsjete javnost na njen nestanak , takođr je zamolio sve one koji znaju nešto o to noći u kojoj je Marijana nestala da kaže policiji , ila da dođu direktno do njega. On kao otac je neutješan , i želi da sazna šta se dogodilo sa njegovom kćerkom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here