Mladi biznismen iz Novog Sada , Đorđe Kuljić je široj avnosti postao poznat kada je bio u ljubavnoj vezi sa Anastasijom Ražnatović. Naime , Anastasija i on su zajedno bili preko pet godina , te su počeli zajedno i dažive , ali je to bilo kratkog vijeka , pa su ubrzo prekinuli , međutim javnost nikada nije saznala razlog.

 

 

Ubrzo nakon prekida, Anastasija je počela ljubavnu vezu sa Nemanjom Gudeljom i s njim je nešto više od godinu dana , te je veza postala veoma ozbiljna , s obzirom da Anastasija već neko vrijeme čeka papire za stalni boravak u Španiji , a kako su nedavno otkrili Anastasija je u drugom stanju , te sada slijedi vjenčanje , a na jesen će postati roditelji.

 

 

Naon njihovog razvoda Đorđe nije tugovao , te je ubrzo počeo da se zabavlja sa Milomom Radivojevićem koja je također u drugom stanju , i oni su objavili ovu vijest na Instagramu. Pol bebe su saznali na jednoj luksuznoj jahti i oboje su bili presretni što se može primjetiti i na fotografijama . Đorđe i njegova izabranica su jedno vrijeme živjeli u Crno Gori , te su se preselili u Čiako, gdje Đorđe vodi porodični biznis. Đorđe je inače iz Novog Sada , a njegov otac je uspješni biznismen koji ima ekoliko kompanija i svom sinu je sada prepustio onu koja se bavi transportom u Ameici. Đorđe će osnovati porodicu u isto vrijeme kada i njegova bivša djevojka Anastasija. , i kako doznajemo obje će dobiti djevojčicu . Da li se to sudbina poigrala sa njima , ili je pak slučajnost. Šta vi mislite o tome ? Pišite nam u komentar .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here