Pjevačica Zlata Petrović je već decenijama na estradnoj sceni , a iza sebe ima veoma uspješnu karijeru, koju je ostvarila . Pjevačica danas sve manje nastupa , i sve više voli da se povuče na selo i tamo se odmara. Više puta je istakla kako umije da radi sve seoske poslove , te da joj ništa od toga ne pada teško.

 

 

Iako već dugo živi u Beogradu , pjevačica je odrasla u selu Grabovac , koje se nalazi nadomak Obrenovca , i uvijek joj je u mislima. Naime , ona je svojevremen izjavila da bi mogla da se vrati na selo i da gaji stoku, te bi bila zadovoljna sa dvije krave i velikim placem , jer joj sve više prija mirniji život bez gužve i dreke.

 

 

-Što postajem starija , sve više se prisjećam svog odrastanja na selu . Svim genercijama bi poželjela moje djetinstvo . Kada nemaš mnogo ideš da ostvariš to što nemaš i boriš se. Nismo bili siromašni , mama je pjevala , očuh je svirao , ali je mama kockala , jedan dan smo imali vreću para , drugi dan ni cvonjka nismo imali . Ipak moja majka je bila sve , i domaćica i majka , ali mora da postoji nešto što ruši tu divnu sliku . Od majke sam naslijedila snalažljivost i umijeće da zaradim novac. Uvijek sam volela selo u kom sam odrasla , tamo je neka posebna vrsta mira i prija mi . Mislim da bi tamo mogla da živim sa dvije krave na velikom placu -Rekla je pjevačica i dodala da u skorijoj budućnosti planira i da ostvari svoje želje , jer to joj je sada jedino i ostalo, da sebi ispunjava želje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here