Sa pojavom interneta i  drštvenih mreža često imamo prliku čuti neke savjete i korisne trikove , naročito kada je u pitanju čišćenje kuće. U današnjem članku vam donosimo nešto što siguno do sada niste znali. Naime , riječ je o usisivačima. Trik je podijeljen na društvenoj mreži Tik Tok , i izazavao je veliko interesovanje .

 

 

Sigurno ste na cijevi od svog usisivača primjetili neke rupice. Iako većina ljudi misli , kako ove rupice nemaju nikakvu funkciju , istina je potpuno drugačija. Ove rupe su tu kako bi vam poglo da smanjite snagu usisivača , koja vam je potebna kod čišćenja zavjesa , odnosno kada im želite dati malo svježine.Međutim , ponekad je dovoljno samo da dobro očistite i operete vaš usisivač , a ove rupice koje se nalaze na cijevi , služe prvenstveno za protok vazduha , i kako bi se sam usisivač dodatno ohladio.

 

 

Također , ako primjetite da vam se nešto zaglavilo u cijevi , sve što trebate učiniti je otvoriti ove rupe koje su naizgled beskorisne , a ustvari su jako korisne. Nadamo se da smo vam pomogli da saznate neke nove stvari , koje će vam sigurno biti od velike koristi , jer je usisivač stvar koja se koristi svakodnevno i u svakom domaćinstvu , i jednostavno ne može proći dan da ne usisamo , a svakako da nam za čistu i mirisnu kuću potreban dobar i čist usisivač. Ako želite da Vam usisivač miriše , vrećicu za usisivač operite u omekšivaču i cijela kuća će Vam mirisati.Da li ste vi znali za ove trikove ? pišute nam u komentarima da li smo vam pomogli .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here