Jedan od najpoznatijih pjevača na našoj domaćoj sceni je svakako Aco Pejović , koji je danas jedan od najttraženijih izvođača , a koji ima spektakularne nastupe , koje prati veliki broj ljudi , i karte za njegov nastup se rasprodaju u rekordnom vremenu.

 

 

Poznato je da je Aco roen u Prijepolju , a pjevanjem se bavi od svoje 14.godine. Njegova karijera je krenula uzlaznom putanjiom kada se pjevač preselio u Beograd . Poznato je da je Aco vezan za svoju porodicu i sa svoja dva brata Predragom i Radojiicom, i često ide na pecanje sa njima . Aco je već decenijama u braku sa suprugom Biljanom koju je upoznao u jednoj diskoteci u Prijepolju , a zaprosion ju je nakon sedam dana zabavljanja. Aco je osjetio da Biljana ona prava žžena za njega i nije želuio da gubi vrijeme.

 

 

Naime , kada je Biljana završila srednju školu , i nakon mature Aco ju je odveo svojoj kući, a njeni roditelji nisu baš najbolje primili tu vijest jert su imali druge plaove za Dijanu. Naime , njeni roditelji su željeli da Boiljkana upiše fakultet, ali od toga ništa nije bilo. Njih dvoje su stupili u brak 1994.godine , a njihova njamlaa kći je rođena 2005 .godine. Međutim , Biljana je ipak uspjela da završi fakultet iako je imala mnogo obaveza oko djece , ipak je našla da netko trsdi tr dr uputilsa kod nje. Kćerke Ace i Dijane su veoma obtrazovane mlade dame , koje su veoma ponosne na sebe Marija je diplomirala na medicinskom fakultetu u Beogradu Biljana je na svom instagram profilu podijelila i fotografije sa jednim od tamošnjih najboljih doktora , ili sa jednim mladićem s kojim je postala nerazdvojna.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here