I danas se za vas dotičemo novosti koje nam dolaze sa naše javne scene , a kao što ste već mogli da zaključite po naslovu , mi ćemo danas da se dotaknemo legendarnog glumca Dragomira Bojanića , a koji je javnosti poznatiji kao Gidra .Naime , on je bio neko ko je u javnoti jako retko govorion o svome privatnom životu , pa je zasigurno to najveći razlog zbog kojeg je mnogima promaklo da je bio u braku sa svojom kolegicom , a reč je o dobro poznatoj Ljiljani Kontić ,a iz kojeg braka imaju ćerku Jelenu.

Naime , kada je reč o njihovoj ljubavi , ona je se desila na prvi pogled , a venčali su se 1966 godine , a inače od tog trenutka je prošlo nekoliko godina pre nego su se odlučili na korak da se venčaju , a jednom prilikom je i sam glumac govorio o ovome : “Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu”, rekao je on. Inače u medijima se pojavila jedna veoma zanimljiva fotografija, inače jedna od rijetkih koja je ugledala svjetlost dana, a koja je malo je reći prosto oduševila sve.

Dakle , reč je o fotorafiji na kojoj se nalazi Gidra zajedno sa svojom porodicom ,a na kojoj su svi sretni i nasmejani , a ono što je činjenica jeste dda je on svoju ženu mnogo voleo , te su oni verovali ili ne proveli zajedno više od trideset godina , a imali su dva razvoda i tri zavjeta na vječnu ljubav.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here