Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Grupe, najavio je početak priprema za sedmu sezonu popularne reality emisije “Zadruga” putem svog zvaničnog Instagram naloga. Ova objava izazvala je oduševljenje fanova, koji su jedva čekali novu sezonu. Mitrović je otkrio da će nova sezona nositi naziv “ELITA” i da će imati posebnu strukturu, pružajući nultu toleranciju prema društvenim anomalijama.

Jedna od glavnih novosti je i veći nagradni fond u iznosu od 250.000 eura, pri čemu će prva nagrada biti 100.000 eura, a druga, treća i četvrta nagrada po 50.000 eura. Početak prijava i audicija za nove takmičare zakazan je za sutra, a očekuje se veliki broj zainteresovanih kandidata.

U međuvremenu, popularni reality par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić odlučili su okončati svoju romantičnu vezu. Nakon što su napustili “Zadrugu” u šestoj sezoni, njihova veza nije izdržala pritisak i sukobe koji su nastali. Anđela se vratila u svoje rodno mesto Đenoviće, dok je Zvezdan iskazao želju za pomirenjem i često se obraćao svojim obožavaocima putem platforme društvenih medija TikTok. Zvezdan je u jednom od svojih strimova izrazio želju da pomiri njih dvoje, te je zamolio Anđelu da mu pruži još jednu priliku. Međutim, Anđela je trenutno na odmoru u Hrvatskoj, a o njihovom daljem odnosu još nije donesena odluka.

Anđelin odlazak i fotografije s odmora izazvale su različite reakcije među komentatorima na društvenim mrežama. Dok su neki podržali njen odlazak i izražavali divljenje, drugi su je kritikovali i osuđivali. Zvezdan, s druge strane, navodno je bio iznenađen raskidom i proživljava težak period nakon toga. Sedma sezona “Zadruge” s nazivom “ELITA” i većim nagradnim fondom obećava novu dozu uzbuđenja i intriga za gledaoce, dok će budući događaji pokazati kako će se odvijati situacija između Anđele i Zvezdana.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here