Nedavni dokazi otkrivaju da je otac iz Utaha, čije je manipulativno ponašanje postajalo sve izraženije kako se domaća atmosfera pogoršavala, bio odgovoran za tragičnu smrt svoje supruge i petero djece prije nego što je odlučio završiti vlastiti život. Novi dokazi ove strašne tragedije, koja se odigrala 5. siječnja, nedavno su izronili na površinu. Michael Hite, star 42 godine, oduzeo je živote cijeloj svojoj obitelji, uključujući suprugu Taušu, samo dva tjedna nakon što je ona podnijela zahtjev za razvod braka. Desert News objavio je oko 72 minute kućnih snimaka koje je Hite snimio, otkrivajući događaje koji su prethodili tragediji.

Hiteove žrtve uključuju njegovog sina Gavina (4), blizanke Sijenu i Amon (7) te kćeri Brili (12) i Maisi (17). Prije nego što je oduzeo svoj život, Hite je također ubio suprugu i punicu. Noć prije ubojstava, primijećeno je da se Hite smijao i planirao provesti vrijeme sa svojom djecom na sanjkanju. Snimke otkrivaju da su tenzije između Michaela i Tauše eskalirale tijekom mjeseci, a Tauša je izrazila želju da se Hite iseli iz kuće. Unatoč njenim molbama, on je to odbio, što je natjeralo Taušu da razmisli o pravnom postupku. Tauša je na nekoliko snimaka izrazila nelagodu zbog Hiteove prisutnosti u kući, što svjedoči o pogoršanju njihovog odnosa. Tauša je povjeravala suprugu o sve većem napetosti u kući, a to su primijetila i njihova starija djeca.

Sadašnja atmosfera obiteljskog doma obiluje skrivenom nelagodom, što otežava pravo opuštanje. Svi se osjećaju napeto i oprezno, pazeći da ne izazovu dodatne tenzije. Ponašanje Michaela na snimkama djeluje nepovezano i kontradiktorno. Prema lokalnim medijskim izvještajima, otac, iako je službeno primio papire za razvod dva tjedna prije incidenta, navodno nije bio svjestan namjere svoje supruge da okonča njihov brak. U jednom videu se može vidjeti kako Michael plače i moli svoju ženu za još jednu šansu kako bi spasili njihovu vezu. Priznaje da nema opravdanja za traženje njezina povjerenja ili oprosta te izražava osjećaj zarobljenosti i očaja.

Izražava duboko kajanje zbog boli koju joj je nanio i uvjerava je da je spreman potražiti pomoć čak i od 20 savjetnika, naglašavajući svoju nepokolebljivu predanost obitelji. Desert News također izvještava da je Michael više puta pretraživao internet kako bi saznao hoće li susjedi čuti pucnjeve koje će ispaliti u svojoj garaži, sugerirajući da je razmišljao o postupku koji bi mogao biti pogrešno protumačen ili shvaćen.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here