Donosimo vam sjajne trikove koji će vam pomoći da izgledate savršeno u svakom trenutku , kao nekada kada ste bili mnogo mlađi . Nekada je prirodna jepota bila činjenica , dok danas imamo slučaj da je sve otišlo u suprotnom smijeru , i rijetko možemo vidjeti ženu ili djevojku koja na sebi nije ništa mijenjala , odnosno bez estetskih korekcija . U nastavku pogledajte preparate koje možete svakodnevno koristiti , za ljepotu vaše kože.

 

 

Želite ukloniti ružne mitesere. Uzmite med i cimet , napravite masku , i nanesite je u tankom sloju preko mjesta gdje imate mitesere.

Za tamne krugove ispod očiju ispravite boju koju ste ranije nanijeli. Zelena boja će spriječiti svaku upalu koja je na vašoj osjetljivoj koži. Ružičasta boja će posvijetliti vašu kožu , a žuta će maskirat vaskularne mrlje. Narandžasta će tamne krugove ispod očiju maskirati. Ako ne bude dovoljna korekcija boja , da biste se riješili tamnih krugova ispod očiju , nanesite vlažne vrećice čaja.

 

 

Većina djevojaka mašta o tome da ima bujne grudi , i nisu zadovoljne onima koje ima je priroda podarila , i uglavnom ih uvećavaju hirurškim zahvatima. Malo ko zna da može i prirodnim putem učvrstiti svoje grudi , jer čvrstina grudi dosta zavisi i od stava, kao i od ispravljenih leđa , a možete i običnim najjeftinijim vazeinom namazati .Ako hoćete da vaše grudi ostanu lijepe , prije spvanja namažite ih vazelinom. Ujutro ćete se probuditi sa savršenim rezultatima. Dvije sedmice poslije upotrebe ćete primjetiti da vam je koža čvršća a grudi ljepše. Ništa vas ne košta da probate ove trikove , a mnoge zadovoljne žene su svakako preporučile .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here