Od svog prvog prikazivanja u septembru 2021., filmsko-televizijsko ostvarenje “Toma”, o kojem se intenzivno raspravljalo, okupilo je izuzetan ansambl glumaca. Jedna od perspektivnih zvijezda je Sanja Marković, koja je briljantno tumačila ulogu Goce Zdravković. Gledatelji u Srbiji sada imaju priliku pratiti istoimenu seriju. Sam film je, po objavljivanju, postigao izuzetan uspeh ne samo u Srbiji, već i u celom regionu, s obaranjem rekorda gledanosti. Gledatelji koji su ga pogledali priznaju da su se mnogi od njih čak rasplakali tokom projekcije.

 

 

Sanja, ugledna članica ansambla Jugoslavenskog dramskog pozorišta, uživa veliku popularnost zbog izuzetnih nastupa u poznatim predstavama poput “Čudo na Šarganu”, “Putujuće kazalište Šopalović”, “Moj muž” i “Bilo jednom na Brijunima”, gdje su karte uvijek tražene. Očekuje se da će talentirana glumica postići značajne umjetničke uspjehe, što potvrđuju mnoga priznanja koja je već dobila, uključujući prestižnu Sterijinu nagradu i one koje nose ime poznatih ličnosti kao što su Zoran Radmilović i Nebojša Glogovac.

 

 

Sanja, rođena 1994. godine i odrasla u Krnješevcima u Sremu, uspješno je završila studij na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu te trenutno uživa u blistavoj romansi s kolegom Danilom Lončarevićem, koji je njen dugogodišnji izabrani partner. Oboje su diplomirali u klasi profesora Srđana J. Karanovića. Trenutno zaljubljeni par istražuje Španjolsku, što potvrđuje i Sanjin Instagram na kojem dijeli živopisne razglednice ispunjene suncem iz te prekrasne južnoeuropske zemlje. Danilo, rođen u Podgorici 1995. godine, stekao je priznanje svojim izuzetnim nastupima na televiziji i pozornici. Primjetne uloge ostvario je u serijama “Vojna akademija”, “Državni službenik” i “Senke nad Balkanom”. Ovaj talentirani glumac također je ostvario značajne uspjehe u kazališnoj industriji.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here