Najpoznatija voditeljica u bivšoj Jugoslaviji je bila Suzana Mančić , koja je javnosti poznata kao loto djevojka , jer je izvlačila sretne brojeve u ovoj igri na sreću. Tada su se pored malih ekrana okupljale porodice , pa čak i oni koji nisu kupili tiket su gledali samo da par minuta uživaju u njenoj ljepoti.

 

 

Poznato je da se Suzana okušala i u pevačkim vodama , ali i kao glumica , a njen primarni posao uvijek je bio da vodi emisije . Suzana je ušla u osmu deceniju života , meutim ona i dalje izgleda svršeno , te je još uvijek lijepa i privlačna . Njen privatni život bio je jako interesantan javnosti, a malo ko zna da je ona prije Severine imala skandal sa kućnim videom na kojem je bila ona sa svojim mužem. Tada je svojim kćerkama koje su išle u osnovnu školu reka da ne govore da im je ona mama da ih djeca nebi zdirkivala.

 

 

Naime , njen brak je završio razvodom , a Suzana seu dobi od 65.godina ponovo udala , za grčkog biznismena kojeg zove Simica . Suzana je ostala da živi u Beogradu , jer kako j objasnila ne želi da bude sama u njegovoj vili dok je on na čestim poslovnim putovajima. . Suzana je uvijek pazila na svoj izgled te ona ni danas ni do prodavnice ne ide nenašminkana. Frizura joj je uvijek ista godinama je na minivalu koji joj omogućava da uz kratko tapiranje uvijek ima savršenu frizuru, ali kao mlađa je mnogo eksperimentisala sa kosom , pa se tako na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj ima kratku plavu kosu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here