Iako je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića završio turbulentno, oboje su posvećeni tome da pruže najbolje svojim ćerkama, Atini i Niki.Duško se trudi da provodi što više vremena sa svojim ćerkama, a posebno iznenađenje je pripremio za mlađu mezimicu, Niku, koje će ona sigurno zauvek pamtiti.Nika je poznata kao veliki ljubitelj sporta, a posebno fudbala, čime je svog tatu sigurno učinila ponosnim. Stoga, nije bilo kraja njenom oduševljenju kada je Duško odlučio da je povede na finale Lige šampiona. Duško je podelio ovaj poseban trenutak sa svojom mezimicom na Instagramu, a sreća na Nikinom licu je neosporna.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića nasledila je sportski talenat od svog oca i trenira fudbal. Roditelji je podržavaju u ovoj odluci i ko zna, možda Nika postane nova zvezda ovog sporta.

Ova gesta Duška Tošića pokazuje da, uprkos razvodnoj situaciji, roditelji se trude da održe bliskost i pruže srećne trenutke svojim ćerkama. Njegova podrška i angažman u životu dece jasan su dokaz da žele da izgrade snažan i ljubazan odnos s njima.Nika ima priliku da oseti očevu podršku i ljubav na poseban način kroz zajedničko prisustvo na sportskom događaju. Ova prilika može biti inspirativna za nju, jer je to trenutak u kojem može dobiti dodatnu motivaciju da nastavi da se bavi fudbalom i da ostvari svoje snove u tom sportu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić pokazuju da su spremni da premoste razlike i usredsrede se na dobrobit svoje dece. Njihova podrška Nikinom sportskom talentu može biti putokaz za budućnost, gde će ona imati priliku da ostvari svoje ciljeve i napravi značajan uspeh u svetu fudbala, ako to želi.Ova priča nas podseća da porodica može biti oslonac i podrška u teškim vremenima, kao i da ljubav i pažnja roditelja imaju značajan uticaj na razvoj dece. Bez obzira na izazove koji dolaze s razvodom, dužnost roditelja je da ostanu prisutni i podržavaju svoju decu na njihovom životnom putu, čak i u najmanjim gestovima poput ovog iznenađenja na finalu Lige šampiona.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here