Porodica zadrugarke Anđele Đuričić ne želi da čuje za njezinu veu sa Zvezdanom Slavinićem . Međutim , od kako je Zvezdan ostavio Anđelu , Filip Car se počeo motati oko Anđele Đuričić kako bi se osvetio Zvezdanu. Međutim porodica Anđele Đuričić svoju punu podršku daje Filipu Caru.

 

 

Naime prije Zadruge 6 Anđela i Filip su bili veoma bliski , odnosno svakodnevno su bili u kontaktu , a tokom predhodne sezone Filip ju je izdvajao kao najpošteniju i najljepšu zadrugarku ikada. Oba ovaepiteta Filipu su mnogo draga , pa je tako uvijek htio da bude blizu nje te da je osvoji , i sa njom pokuša da ostvari vezu na duge staze.

 

 

Aleksandri Nikolić već je počelo da smeta Anđelino prisustvo , s obzirom da naslućuje šta sledeće može da se desi. Anđela se skoro uselila u rehab , a Car se neprestano mota oko nje , daje joj savjete i hvali je na sav glas. Nedavno je Filip Car u emisiji odbranio Anđelu od Ane Ćurčić, stao je na njezinu stranu i nazvao je “žena mangup” , pa je jasno da Filip ima skrivene namjere kada je Anđela u pitanju. Njegovi najbliži iz CRkvenice svakako podržavaju njegove odluke kakve god da su , a ono što je sve iznenadilo jeste oglašavanje iz Đenovića. Naime , oni vide koliko je Filip zaštitnički nastrojen prema Anđeli , dok za Zvetdana ne žele ni da čuju. Muškarca kao što je Filip , Anđelina porodica takvog želi za svoju kćerku , jer znaju da bi je on tretirao kao kraljicu, jer već to i radi a nisu zvanično u vezi .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here