Adam Adaktar postao je prepoznatljiv zahvaljujući svojoj stvarnosti show emisiji “Adaktarovi”, koja je pratila živote “boga obrva” i njegove porodice. Format programa bio je sličan onome koji je proslavio sestre Kardashian. Adaktar i njegov način života privukli su mnogo pažnje, stavljajući Adaktara u središte pozornosti tokom nekoliko mjeseci. Poznato je da vode luksuzan život, posjedujući vozilo “Mercedes-Benz G-500” vrijedno 200.000 eura, zajedno s nekoliko drugih skupocjenih automobila.

 

 

 

 

Uprkos svojim kontroverznim izjavama i razmetljivom stilu života, Adam privlači značajnu pažnju zbog svog prepoznatljivog izgleda. Neki ga čak nazivaju “srpskim šeikom”, naglašavajući njegov fokus na fizičkom izgledu. To je potvrđeno i starom fotografijom s mature, gdje se jasno vidi da je Adam značajno smršavio bez ikakvih kozmetičkih intervencija, osim što je zadržao svoj prepoznatljivi stil, posebno ističući svoju sklonost prema zlatnoj boji.Na njegovom osobnom Instagram profilu jasno je da redovito održava svoje obrve i često nosi kontaktne leće u boji. Spekulacije su se pojavile o mogućem povećanju usana. I Adam i Anđela ističu blistav osmijeh i savršeno poravnate zube. Nisu se zaustavili samo na tome, već su i prihvatili trend šminke u stilu “mačjeg oka”. Skupina Srpkinja, poznatih kao srpske Kardashianke, brzo su stekle popularnost. Njihova tvrdnja za slavu leži u ekstravagantnim cijenama njihovih usluga oblikovanja obrva, što se promovira kao egzotični dodatak našoj zemlji. Ovaj jedinstveni stil obrva postao je popularan među istaknutim ženama, što je konačno dovelo do široke slave. Adam je zahvaljujući uspjehu ovog poduhvata stekao titulu “Boga obrva”.

 

 

 

 

Adaktarov naglasak na estetskoj vrijednosti vidljiv je u njegovoj izjavi da njegova supruga neće više imati djece zbog svoje nedavno otkrivene fizičke ljepote. “Anđela i ja smo odlučili proširiti porodicu,ali  ona je donijela odluku da neće više rađati. Sada je iznimno zadovoljna brojem djece koje već imamo. Nalazi se u izvrsnoj formi, i ne želimo ugroziti njezino zdravlje. Planiramo potražiti surogat majku u drugoj zemlji kada budemo imali potrebne resurse. Važno je napomenuti da je to bila Anđelin prijedlog, a ja je u potpunosti podržavam.”

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here