Đura Đalinac je javnosti poznat po učešću u emisiji “Nikad nije kasno” , i bio je omiljeni učesnik.Naime, prije nekoliko mjeseci se razbolio , odnosno odjednom je počeo da mrša , te nije ni slutio da je pred njimnajveća borba u životu. Đura je mjesecima pokušavao da dobije dijagnozu , i otkrije zašto stalno ima vodu u stomaku, što mu je bio naveći problem.

 

 

Đura Đalinac je srpski pjevač , koji živi u Sremskoj Mitrovici. Ima četvero djece , te ga je nakon učešća u pomenutoj eisiji zadesila bolest. Uprkos ozbiljnim zdravstvenim problemima , Đura je istrajao i orio se da preživi zbog svoje porodice . Đura je otkrio da je sve krenulo u septembru prošle godine , kada je počeo da ga boli stomak, te nije moga da diše. U stomaku mu je bila voda , i doktori su izvadili 37 litara vode. Doktori su tada rekli da s tolikom količinom vode pacijent nije preživio duže od 20 dana, a Đura je još uvijek tu.

 

 

Đuri je krajem 2020 .godine dijagnosticiran adenokarcinom peritoneuma , te je zbog dijagnoze i hemoterapije značajno smršao . Uradio je nekoliko CT skeniranja , kako bi pratio napredovanja karcinoma, a početkom 2021.godine urađena je i biopsija , te Đura trenutno prima šest ciklusa hemoterapije. Đura je čovjek koji je navikao na borbu , ne želi da izgubi nadu , te ponekad voli i da zapjeva , kako bi zaradio novac . Nedavno nije mogao da ode na nastup jer su mu ispumpavali vodu pa nije poslije mogao dugo da stoji. Pored svih problema koje ima , Đuri je najteže što ne može priuštiti svojoj djeci da idu na fakultet i plaćati stanarinu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here