Tema današnjeg članka je domaća estrada i javna scena koja uvijek intrigira. Bazirati ćemo se na pjavačice koje su doživjele lične tragedije koje su zaista bile velike. Prva je Aleksandra Vursać a tragedija je zadesila kada je imala nepune dvije godine. Tragedija se odnosi na njenog oca koji je bio žrtva operacije Oluja tako da je Aleksandra u svojoj ranoj mladosti ostala bez oca. Kako kaže upomena na njega izaziva tuzna i bolna sjecanja.

 

 

Operacija Oluja je odnjela njegov život na ratištu. A kako bi se ublažila tuga koju je situacija izazvala majka mi je pjevala pjesme. Budila me sa pjesmom uspavljivala i smirivala. Majka se zaista trudila da ga pamtimo i to po lijepom zbog toga sam joj izrazito zahvalna. Majka je uvijek gledala da u svom osmjehu vidim njegov odraz a u svom karakteru njegovu tvrdoglavost.

 

Aleksandra ističe da joj je majka stalno govorila kako izrazito liči na oca i to ne samo fizički nego i karakterno. Taj period je bio jako težak za njih ali se Aleksandra rado prisjeca vremena kada su živjeli u Aleksandrovcu imala je malo godina ali vuče sjecanja.

 

 

Kako kaže tada je bilo puno djece i svi su se lijepo igrali ali ipak Aleksandrin život uskoro postaje loš zbog smrti oca. Imala je i vezu sa partnerom i trajala je nekoliko godina ali ostala je slomljenog srca a to nikako nije očekivala. NAredna nevolja je bila pljačka njenog stana u novogodišnjoj noći 2021.

 

 

Kako kaže bila je na zabavi sa prijateljima a kada je došla kući vidila je da su vrata stana odškrinuta odma je savladao uznemiriujući osjećaj i znala je da nešto nije uredu. Iako je strah preovladao ušla je da vidi šta se dešava i shvatila da je opljačkana. Policija je pozvana ali krivca nikada nisu pronašli.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here