Poznato je da pojavom društvnih mreža , razne inforacije su postale lako dostupne. Mnogo je stranica na kojima se objavljuju svakojaki sadržaji , a neki od njih nas mogu i oraspoložiti , odnosno nasmijati do suza. Današnja priča nam dolazi iz Srbije , koja bi trebala da bude tužna , ali ona nas je ipak uspjela nasmijati.

 

 

Naime , riječ je o nadgrobnim spomenicima. Današnja priča nam dolazi iz Mladenovca , to je jedno selo u Srbiji , a u priči pišemo o jednoj djevojci koja je preminula u svojoj 18.godini. Naime , njena porodica se dosjetila vrlo zanimljive stvari. Kako je djevojka kao i većina današnje omladine bila mnogo vezana za svoj telefon , njena porodica je odlučila da naprave njen nanadgrobni spomenik u obliku telefona. To je posjetiocima groblja bilo veoma zanimljivo , pa su mnogi izvadili svoje telefone i fotografisali spomenik , jer kako kažu to je nešto što se ne viđa jako često.

 

 

Još jedan spomenik nam je privukao posebnu panžnju , a riječ je o čovjeku koji je preminuo a na njegovom nadgrobnom spomeniku se nalaze slike njegovih ljubimaca , sa kojima je on bio do kraja svog života . Ono što je posebno zanimljivo u ovoj priči jeste da su svi ljubimci preminuli prije njega , pa je on svoj nadgrobni spomenik napravio i prije svoje sopstvene smrti. Želio je da njegovi ljubimci budu na spomeniku pored njegove slike , jer kako je kazao oni su mu bili vjerni čitav život . Moramo priznati da su ovo jako čudne ideje.  Šta vi mislite o ovome ? Da li bi vi uradili nešto ovako slično ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here