Trinaestogodišnji Kosta Kecmanović , koji je prije šest dana počinio strašan zločin , prilikom kojeg je vatrenim oružjem usmrtio osam učenika i portira škole , trenutno e nalazi u mentalnoj ustanovi ,za djecu i omladinu jer zakonski nije dovoljno star da snosi odgovorost , te da bude krivično osuđen za zločin koji je očinio , s obzirom da još nema punih 14.godina starosti.

 

 

Naime , cijela Srbija , regija ali i svijet je šokiran sa ovom vješčću koja je zadeisla tog kobnog 3.maja. Na vratima stana u kojem je do tog jutra živjela porodica Kecanović , skalperom je urezan natpis “Čekamo te”, a komšije kažu da predpostavljaju da su to uradila djeca . U stanu trenutno ne boravi niko. Kostin otac je uhapšen te je mu je određen pritvor mjesec dana , a majka i sestra su premještene na drugu lokaciju zbog sigurnosti.

 

 

Međutim , kako doznajemo , prijeteće poruke stižu i na adresu klinike u kojoj je Kosta smješten , pa su tamo pojačali i obezbjeđenje. Pretpostavlja se da su preteće poruke iskazi revolta i bijesa , koji su se probudili u građanima Srbije nakon Kostinog strašnog zločina . Jedan dječak koji je bio u toj učionici gdje je Kosta pucao se osvrnuo na taj događaj i rekao kako je Kosta tada izgledao veoma čudno , dok je pucao po djeci , kao da ih uopšte nije vidio . Pištolj je držao jednom rukom , a šaržere je mijenjao kao profesionalac , te to uopšte nije ličilo na Kostu . Poznato je da je Kosta u Školu ponio dva pištolja , iz kojih je pucao i tako usmrtio čuvara Dragana , i osmero svojih vršnjaka.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here