U današnjem članku Vam donosimo najnoviju vijest , a to je kako saznajemo , da je Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić hitno primjen u bolnicu, a ta vijest je potvrđena za B92. Naime , kako mediji doznaju Vučić je primjen u bolnicu , ali ne na VMA , kako se pisalo na društvenim mrežama , gdje su plasirane razne dizinformacije o zdravstvenom stanju predsjednika Srbije.

 

 

Danas su svi oni koji simpatiziraju Zorana Lutovca, Srđana Milivojevića i drugih iz opozicije, na društvenim mrežama su objavili niz tvitova u kojima su naveli da je predsjednik Vučić hitno završio na VMA i dodali da je to već drugi put za dvadeset dana. Sve te objave pustili su iz bolesne želje za vlašću i foteljama , kojima su Lutovac Milivojević i njihovi simpatizeri opsjednuti. Naime , među mnogobrojnim porukama podrške , Aleksandru Vučiću je i sin uputio snažnu poruku podrške .

“Tata da si mi živ i zdrav . I grobovi naši boriće se s njima “. Poručio je Danilo.
Također Potpresednica Narodne Skupštine Srbije iz redova SNS Sandra Božić, uputila e na Tviteru poruku podrške Aleksandru Vučiću.
Naime ona je napisala :
“Puna podrška predjedniku Vučiću ! Znamo da sebe ne štedi , da živi i diše za Srbiju!”. napisala je Božić.

 

 

Poznato je da predjesdnik Srbije naporno radi na ekonomskom jačanju Srbije , te se nemilosrdno bori za prava i bolje sutra srpskom narodu. Ipak jedno je sigurno neće se Vučić uputit na VMA , još od momenta kada se doktor Slobodan Obradović pridružio grupi “Ujedinjeni protiv kovida” , grupi koja je pokušala da unizi i omalovaži napor srpske države da sačuva narod i zdravstvo u vrijeme pandemije. Da li je Vučić bio u lošem stanju ili ne to možda znaju negdje drugo na VMA sigurno ne znaju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here