Jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji je Sanja Marinković , koja već duži niz godina uređuje i vodi zabavnu emisiju Magazin In, koja e već 17.godina jedna od najgledanijih na Pink televiziji. Sanja je u svojoj emisiji ugostila veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života u Srbiji, koji razgovaraju o temama koje su nepoznate široj javnosti.

 

 

Sanja je priznala da veoma voli svoju emisiju ali da je bilo mnogo neprijatnih trenutaka prilikom snimanja emisije pa se znalo desiti da joj gost usred emisije ustane i napusti studio. Sanja je o ovoj temi pričala kada je bila gost u emisiji Sceniranje koja se prikazuju na Kurir televizijii rekla je da joj se to dgodilo samo jednom koliko se ona sjeća.

 

 

Sanja je priznala da joj je jako teško palo kada je imala interviju sa pjevačicom Ksenijom Pajčin , kada je ona bila na vrhu svoje popularnosti , i nakon samo nekoliko dana je ubijena od strane svog dečka Filipa Kapisode koji je nakon toga odmah izvršio samoubistvo. Nakon svega emisija koja je tada snimljena sa pokojnom pjevačicom , Oliverom Katarinom i Nenadom Čankom , emitovana je kao In Memoriam Naime , drugi slučaj je bio kada joj je u goste došla pjevačica Snežana Đurišić , koju Sanja voli i poštuje , a tema o kojoj su pričale je bila brak. Emisija nije emiovana nakon snimanja , a u međuvremenu je Snežani preminuo suprug a nije bilo načina da se nešto premontira, pa je tako pušteno kako je i snimljeno . Sanja je to vrlo teško palo , ali kako kaže i takve se stavri događaju u emisiji.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here