Jedan od najgledanijih rijaliti programa je Zadruga , koja već šestu sezonu za redom ruši sve rekorde gledanosti. Naime , aktuelna sezona se polako bliži kraju , s obzirom da je vlasnik televizije Pink , Željko Mitrović , na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića , odlučio da potpuno ukine rijaliti. Naime , ukidanje rijaltija su tražili prvenstveno građani Srbije , jer smatraju da se u rijalitiju propagira nasilje .

 

 

S obzirom da su neki od glavnih likova osuđivani kriminalci , pa čak i ubice , građani imaju potpuno pravo što smatraju da nije prikladno za emiovanje. Prošle godine glavni takmičar u Zadruzi je bio Ktristijan Golubović , koji je poznat po tome što je pripadnik kriminalnog klana , te je veći dio svog života proveo u zatvoru. U aktuelnoj sezoni , koja se završava za deset dana , glavni takmičar je Zvezdan Slavinić , koji je također osuđivani ubica , a svoju agresivnost je u više navrata pokazao i u Bijeloj kući.

 

 

Zadrugari još uvijek nisu obavješteni da im se uskoro bliži kraj takmičenja , i oni se pripremaju za veliku žurku , koja se svake godine pravi povodom rođendana Željka Mitrovića , a Slavinić i dalje sprovodi nasilje na imanju. Tako je on u Bijelu kuću uletio sa letvom u ruci , i nasilno se uputo prema spavaćoj sobi iako ga je Anđela molila da prestane jer plaši ljude. To ga nije spriječilo pa se posvađao i sa njom. S obzirom na njegovo ponašanje , Veliki šef je donio odluku da se Zvezdan diskvalifikuje , a kako je Zvezdan prekršio ugovor , veliki šef je poslao pismo u kojem stoji da je Zvezdan zajedno sa Plačiom produkciji dužni 50 hiljada eura , zbog toga što su prekršili ugovor.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here