U nastavku današnjeg članka ćemo se dotaknuti najnovije teme koja dolazi sa naše javne scene, a koja obiluje ličnostima koje izazivaju mnoga dešavanja. Kada je riječ o javnoj sceni, posljednjih godina djevojke koje se pojavljuju na istoj su jednostavno, blago rečeno, izvan kontrole. Dovoljno je samo otvoriti neku od društvenih mreža na internetu i vidjeti šta se tamo dešava. Postalo je jednostavno da ako želite uspjeh, onda je potrebno izazvati što više skandala i nositi što manje odjeće.

Brojne starlete su postale svjetski popularne, kao što je Kim Kardashian, koja je doslovno zasjenila um današnjim djevojkama. Tako ne treba da nas čudi kada vidimo djevojku iz srednje škole koja ne nosi ni grudnjak. Danas ćemo se pozabaviti popularnim takmičenjem “Zvezde Granda”, a sinoć smo imali priliku da gledamo veliko finale, gdje je prema mišljenju publike pobjedu odnijela Slavica Angelovska iz Makedonije.

Već je poznato da se veliki broj takmičara pred stručnim žirijem fokusira na to da iznese što jedinstveniju kombinaciju, ali neki zaista preteruju. Jedna od njih je i Nadica Vermezović, koja je jedne sezone bila dio ovog takmičenja i imala je takav stil oblačenja da je čak i Jelenu iznenadila, ostavljajući je u nevjerici, a znamo da Jelena zna kako se nositi sa takvim situacijama.

Dakle, ova žena je majka maloljetnog dječaka i nosila je kombinezon koji jedva pokriva intimni dio tijela, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali: “Kako hraniš dijete, kako ga odgajaš, a dolaziš na ‘Zvezde Granda’ da pokažeš svoje tijelo”, samo su neki od komentara. Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here