Slađa Allegro je smirena i talentovana, njena karijera je pošteđena skandala, što verovatno ukazuje na to da nema mnogo kompleksa. Pre nekoliko godina, podelila je fotografiju na kojoj sedi pored popularnog Smedereva i priprema ručak, pokazujući svoju neposrednost i odsustvo srama ili nepotrebnih kompleksa.Obožavaoci su je pohvalili pozitivnim recenzijama, ističući njen jednostavan i bezbrižan životni stil, čime se ističe među mnogim kolegama. Objavljene slike svedoče o tome da je ona jedna od najuspešnijih, bez obzira na sve.

 

 

Pop zvezda je oduvek bila prepoznatljiva po svojoj skromnosti. Slađa Alegro je izgradila karijeru bez ikakvih skandala i prilagodila se svemu. Bez obzira na uspeh ili neuspeh, ostaje skromna.Nedavno je sama podelila fotografiju na kojoj stoji pored peći na drva popularnog Smederevca, pripremajući ručak bez ikakvog srama ili inhibicija. Slađini pratitelji su ostavili mnoštvo pozitivnih komentara, ističući njen očuvan pristup životu. Ona ostaje dosledna tome da zadrži noge na zemlji, ne dajući se ograničiti luksuzom. Njen životni stil je sasvim običan, što je kontrast sjaju njenih kolega. Slađana Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, je srpska pop-folk pevačica rođena 29. juna 1979. godine u Obrenovcu, gde i danas živi. Prvi put je stupila pred javnost 1999. godine nastupajući sa bendom Frenki.

 

 

Dve godine kasnije, zajedno sa kolegama iz folklornog ansambla, osnovala je bend Alegro. Inicijalno su izvodili tuđe pesme u klubovima širom Srbije, a nakon objavljivanja prvog albuma, njihova popularnost je značajno porasla. Neki od njihovih najpoznatijih hitova su “Živim za to”, “Imendan” i “Neka ide život”.Godine 2016., Slađa je odlučila započeti solo karijeru, snimivši pesmu “Jelen”, a zatim i “Afrika”, koja je brzo osvojila srca njene publike. Udata je za Zorana iz Foče, sa kojim je u junu 2018. godine dobila ćerku Milu.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here