Pjevač Zdravko Čolić je već decenijama jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima . Niame , Zdravko iza sebe ima veličanstvenu karijeru , i bezbroj hitova , koji se i danas vrlo rado slušaju . Čola je od svog pvog pojavljivanja na estradnoj sceni smatran dobrim momkom kojeg bi svaka majka poželjela za zeta , ali je smatran i velikim zavodnikom , ikada se do svojih pedesetih godina nije oženio , mnogi su mislili da nikada neće stati na ludi kamen.

 

 

Međutim , to nije bilo tako , i Čola se oženio i to sa Aleksandrom , koja radi kao profesor geografije u jednoj srednjoj školi u Beogradu , i s njom ima dvije kćerke Unu i Laru, koje su sada već odrasle djevojke. Naime , poznato je da je Čola uvjek svoj privatni život čuvao daleko od očiju javnosti , i to mu je uspijevalo dok su mu kćerke bile male , ali sada kada su prasle i imaju svoje naloge na društvenim mrežama , na kojima su često aktivne , tako su dozvolile da veliki broj njihovih pratitelja , zaviri u njihovu porodičnu iniciju.

 

 

Čolina starija kćerka Una . često dijeli fotografije iz njihovog doma , što se pjevaču baš i ne sviđa , ali je svjestan da je to normalno u današnje vrijeme , a također sam je priznao da svojim mezimicama ništa ne može da odbije , te da ih je razmazio ali i da one njemu uzvraćaju ljubav , jasno je iz Unine posljednje objave. Naime , ona je bila na koncertu svog oca , pravila mu društvo , kada je na turneji i daleko od kuće a to njemu mnogo znači . Naime , Čola je već zakoračio u sedmu deceniju života i turbulentan način života tokom turneje , za njega je sve zahtjevniji i sasvim mu dobro dođe kćerkina podrška.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here