Poznata voditeljica Jovana Joksimović , već godinama je na javnoj sceni , i vodi jutarnji program , a do nedavno je radila na Prvoj televiziji , dok je sada prešla na K1 televiziju , koja je vlasništvo njenog supruga Željka Joksimovića, a njih dvoje su u braku skoro 10 godina.

 

 

Jovana za sebe može reći da je sretna i uspješna žena , jer pored karijere koju je uspješno ostvarila , ima i porodicu , o kojoj je uvijek maštala. Poznato je da s se Jovana i Željko vjerili 2011.godine , te su ubrzo raskinuli jer se nisu slagali oko nekih stvari , međutim ubrzo su se ponovo pomirili , te su obnovili svoju vezu, te sada uživaju u ljubavi i sreći sa svoje troje djece , blizankinjama Anom i Srnom , kao i sinom Kostom , te danas važe za jedan od najskaladnijih bračnih parova na javnoj sceni.

 

 

Tada kada su se bili rastali , za medije se oglasio i Željko Joksimović.

“Tačno je , nismo više zajedno , iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo zajedno proveli , ne želim da iznosim razloge zašto smo se rastali , jednostavno smo počeli da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle funkcionisati onako kako smo oboje željeli”, rekao je tada Željko , a li pomirenje je brzo uslijedilo. Željko i Jovana su itekako uspješni na poslovnom planu , zajedno rade na svojoj televiziji , a u privatnom životu uživaju u ljubavi i miru sa svojom djecom na Sjenjaku gdje imaju vilu. Jovana je aktivna na društvenim mrežama , pa često na Instagramu objavi fotografije , nedavno je ojavila i fotografiju u kupaćem kostimu i može se primjetiti da Jovana izgleda odlično .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here