Već duži period u medijima je glavna tema porodica Gudelj i Ržanatović . Naime poznato je da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju a njen izabranik Nemanja Gudelj je pozati fudbaler koji igra za špansku Sevilju. Međutim , sada se spominje i njegov brat Gagi , te je javnost zainteresovana za više detalja o njegovom odnosu sa Anastasijom.

 

 

Poznato je da majka Nemanje Gudelj , kao i njegova sestra Vanja nisu u dobrim odnosima sa Anastasijom . Ova vijest je izašla u javnost , kaa su na Svjetskom prvenstvu u Kataru , Nemanjina majka i sestra tražile da budu na različitim tribinama , a nisu htjele da budu sa Anastasijom , te su tako naglasile da nemaju povoljan dojam o Anastasiji. ,eđutim , mišljenje brata Dragiše o njj , ostaje neprmjenjeno , i on traži svaku priliku da provede vrijeme sa njom i svojim bratom.Dokaz tome su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno su objavili kako zajednonavijaju za momčad iz naše reprezentacije. Tu je bila prisutna i trudna Anastasija , a atmosfera je bila više nego napeta.

 

 

Sevilla je u susretu sa Juventusom izašla kao pobjednik , te je tako osigurala mjesto u finalu Evropske lige , koja je na rasporedu u Budimpešti. Na stadionu su bili Nemanjin brat i trudna djevojka . Anastasija je bila ležerno obučena u sportsku odjeću , a pojavila se bez šminke , Osim što je dobila pohvale na račun izgleda pratioci s pohvalili njen i Dragišin odnos  , koji je presretan zbog činjenice da će postati ujak. Anastasija i Nemanja svoje vjenčanje planiraju u junu ove godine i već su počele pripreme iako će biti upriličeno samo malo slavlje , do se velika svada očekuje iduće godine u Srbiji.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here