Samo nekoliko meseci pre nego što je Saša Joksimović, glumac, objavio na Instagramu da se rastao od svoje supruge Nevene, inteligentno je pretvorio tu situaciju u unutrašnju šalu sa svojim bivšim partnerom. To je učinio svega pet dana nakon što su mediji proširili vest o njihovom razvodu, iznenađujući mnoge.Kroz više od deset godina braka, Saša i Nevena Joksimović su prošli kroz različite faze. Danas, u domu Joksimović, radost se prostire tokom celog dana, a čestitke pristižu sa svih strana. Saša, glumac, je ranije otkrio da je prepoznao Nevenu kao svoju srodnu dušu od trenutka kada su se prvi put sreli, tačno 11. januara 2001. godine. On naglašava da je moguće prepoznati doživotnu ljubav na prvi pogled. Da vas ubedim, ključ srećnog braka leži u mojoj volji da prvi popustim tokom nesuglasica. Iako se često smatra da se bračna kriza pojavljuje u petoj godini, ja lično smatram da se najveće izazove susrećemo krajem druge godine.Moram priznati da smo tokom tog vremena naišli na izazov, ali smo ga prevazišli snagom ljubavi. Kako se Saša prisećao početnih dana svoje veze sa Nevenom, isticao je da ljubav zahteva neprestanu pažnju, nežnu negu i posvećenost. Ključan trenutak bio je 2001. godine kada smo razmenili svoje prve poljupce.

 

 

 

Saša je izrazio duboku naklonost, objavljujući svoju ljubav prema voljenoj supruzi, naglašavajući da je tokom vremena ta ljubav postajala još snažnija. Saša i Nevena su ponosni roditelji sina po imenu Ilija. U jednom iskrenom priznanju, glumac je otkrio da je Nevena 2019. godine bila trudna sa njihovim drugim detetom, ali su nažalost doživeli gubitak bebe. Dana 22. maja suočili smo se s tužnim gubitkom, dok sam ja tada bio nezaposlen. Iako je to bilo izazovno vreme, uspeli smo izdržati. Danas, ispunjen sam velikom srećom jer smo prošli kroz to teško poglavlje.Zahvaljujem na svom izuzetno zauzetom radnom rasporedu, neizmernoj podršci od strane svoje nevjerojatne supruge, koja je pravi borac, i našem fantastičnom sinu, koji je zaista izvanredan. Posedujem sve što mi je potrebno i duboko sam zahvalan Bogu na svemu tome. Kako je Saša podelio na Instagramu, vreme leči sve, uključujući i trenutne izazove kroz koje prolazi. Saša Joksimović je otkrio da je u određenom periodu svog života doživeo značajan pad, što je rezultiralo gubitkom samopouzdanja zbog nedostatka posla. Da bi rešio ovaj problem, aktivno je potražio stručnu pomoć. Prepoznavanje ličnih izazova, naročito u vezi sa samopouzdanjem i depresijom, predstavlja izazov za svakoga, a posebno za javne ličnosti. Ipak, kao brat Željka Joksimovića, stekao je reputaciju po tome što hrabro deli svoja iskustva, uključujući i sopstvene borbe, na javnim forumima.

 

 

 

 

Glumac, čije su okolnosti pretrpele značajne promene, osvrnuo se na svoje doživljaje iz 2019. godine, kada je iskreno priznao period neaktivnosti, fokusirajući se isključivo na brigu o sinu, čak i konzumirajući paštete. Međutim, sada se nalazi na potpuno drugačijem mestu.Prepoznavši vlastitu depresiju, hrabro je poduzeo korak ka traženju stručne pomoći. Ovo introspektivno putovanje odvelo ga je do spoznaje da je jedini on odgovoran za razumevanje čimbenika, bilo pozitivnih ili negativnih, koji oblikuju njegov život. Odbacio je iracionalno uverenje da, iako su svi oko njega krivi, on sam je besprekoran. No, kad je uspeo ispraviti tu zabludu, doživeo je duboku transformaciju, postajući poboljšana verzija Saše Joksimovića. Izaći iz dubina očaja nije bilo lako, ali sada stoji na čvrstom temelju, spreman za uzlazni rast. Saša, brat Željka Joksimovića, podelio je ova iskustva, prema izvoru Hello, osvrćući se na svoj put kroz depresiju dok ulazi u petu deceniju života.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here