Zaključno, seoska kuća Ivane Mihić odiše zadivljujućom lepotom i raznolikošću koja se ogleda kroz promenljive pejzaže tokom svih godišnjih doba. Bez obzira na to da li vas privlače živopisne boje proleća, raskoš leta, toplina jeseni ili mirna atmosfera zime, ovo imanje ima moć da osvoji sva čula i ostavi neizbrisiv utisak na sve srećnike koji imaju privilegiju da dožive njegovu veličanstvenost.

Ivana Mihić je odlučila da svojoj majci Veri Čukić pruži spokoj i utehu na ovom posebnom mestu nakon smrti svog proslavljenog oca, scenariste i reditelja Gordana Mihića. Njeno imanje predstavlja idilično utočište ispunjeno mirom i harmonijom.

Ivana je nedavno sa srpskim medijima podelila iskrene razloge zbog kojih se odlučila da nema decu. Sećajući se svojeg detinjstva, s nostalgičnim osmehom je podelila radosti mladosti, vremena kada je gradila kućicu na drvetu, osnivala sopstvenu grupu inspirisanu omiljenim likovima iz dečjih knjiga, i čak zarađivala zajedno sa prijateljima berući voće na obližnjim plantažama tokom sunčanih letnjih dana. Njeni dani bili su ispunjeni beskrajnim avanturama, vozeći bicikl od jutra do sumraka, pretvarajući se u neustrašivog istraživača u srcu čarobnih šuma koje su okruživale njeno detinjstvo. Uz majku je savladala veštinu pravljenja ajvara i džemova, uživajući u dragocenim trenucima zajedništva.

Takođe, nesebično je pomagala zajednici sa ocem, doprinoseći proizvodnji domaće rakije. Ove dragocene uspomene prikazuju živo i radosno detinjstvo koje je Ivana doživela i ostavilo dubok pečat na njenoj duši. U tom kontekstu, ona sada deli razloge svog izbora da nema decu, odluku koja izaziva duboko saosećanje i razumevanje. Povremeno, glumica nas velikodušno obasipa pogledima na svoje impresivno imanje, koje je postalo utočište na kojem ona i njena majka neprestano teže da pronađu mir i sreću.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here