Nenad Popović, lider SNP (Srpska narodna partija) i bivši ministar u više mandata, trenutno uživa u pauzi od “ministrovanja” na crnogorskom primorju. Fotoreporter Kurira zatekao je Popovića na jednom od najskupljih crnogorskih rizorta, gde je uživao na plaži elitnog kompleksa Portonovi. Bivši ministar, sada narodni poslanik, opuštao se na plaži, koristeći sunčane trenutke za telefoniranje. Pored njega, na istoj plaži, uočen je i lider PSS (Pokret socijalista Srbije) Bogoljub Karić. Popović se sunčao samo u kupaćem kostimu, dok je Karić bio u “ful opremi” – nosio je crveni kačket, naočare i ljubičastu majicu i šorts.

Fotoreporter je primetio da nijedan od njih nije ispuštao mobilni telefon iz ruke tokom boravka na plaži. Iako nije poznato da li je Popović boravak na crnogorskom primorju iskoristio samo za opuštanje ili ima neke poslovne obaveze, činjenica je da su obojica političara uživala u sunčanju i razgovorima telefonom.

Nenad Popović je poznat kao političar koji je obavljao funkciju ministra u Srbiji u više navrata, a sada je aktivan kao narodni poslanik i lider svoje političke partije SNP. S druge strane, Bogoljub Karić je lider PSS, a takođe je bio ministar u prethodnim vladama Srbije. Obojica su javne ličnosti koje privlače pažnju javnosti, a fotografije sa njihovog odmora na crnogorskom primorju izazvale su interesovanje medija i javnosti.

Uhvaćeni političari na odmoru predstavljaju rijetkost jer političari, posebno oni višeg ranga, često vode vrlo zauzet i javno eksponiran život. Njihove obaveze, sastanci, konferencije, putovanja i razni društveni događaji često su u prvom planu, što ih čini manje dostupnim medijima kada se radi o njihovom privatnom vremenu. Politika je oblast koja sa sobom nosi odgovornost prema javnosti i građanima, pa se političari često trude da izbjegnu neželjenu pažnju i privatnost čuvaju za sebe i svoje najbliže. Kada su na odmoru ili izvan službenih aktivnosti, mnogi političari teže da se opuste i održe balans između privatnog i profesionalnog života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here