Premijerka Srbije Ana Brnabić je bila i ostala glavna vijest skoro svih medija , u Srbiji ali i u regionu. Ana Brnabić plijeni pažnju gdje god da se pojavi , kako svojim izgledom tako i stavom , i kada prođe ne može da proće ne komentarisano.

 

 

Poznato je da premijerku privlače pripadnice istog spola , pa je mnogima zbog toga veoma zanimljiva. Naime , Ana Brnabić je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi sa Milicom Đurđićem , koja se za razloku d svoje partnerke Ane ne bavi politikom, niti je uopšte javna ličnost. Premijerka sa svojom izabranicom ima i sina Igora , a obje se trude da mu pruže život pun ljubavi , te da mu obezbjede sve što je potrebno za njegovo bezbrižno odrastanje.

 

 

Ana je poznata i po tome da je veoma predana poslu koji obavlja , te je nedavno i priznala da ima jako malo slobdnog vremena , te da joj je žao zbog toga , prvensteno što to najviše osjeti njena porodica i prijatelji. Milica i Ana su sina dobile vantjelesnom oplodnjom 2018 .godine . Naime , kada je javnost saznala da će Ana postati majka , bili su iznenađeni jer nisu znali da će Milica biti ta koja će da nosi njihovo dijete.Javnost je zaMilicinu trudnoću saznala kada je Milica uzela trudničko bolovanje , jer je poznato da Milica radi u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu u kliničkom centru Srbije.

 

 

Milica i Ana još uvijek nisu u zvaničnom braku , jer kako nam je poznato , Srbija još uviek nije uvela zakon o istospolnim brakovima, te sada ovaj par živi u vanbračnoj zajednici.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here