Voditeljica Lea Kiš često se suočava s kritikama u vezi s vještinama uređivanja fotografija. Nedavno je odlučila objasniti razloge zašto se osjeća nelagodno prilikom snimanja slika u kupaćem kostimu. Lea Kiš vjeruje u važnost transparentnosti u vezi s godinama i smatra da bi žene starije od pedeset godina trebale biti suzdržane od prevelikog otkrivanja o sebi. Izrazila je snažan osjećaj odvratnosti prema navici svoje kćerke da slika i dijeli fotografije s javnošću. Nije joj bilo ugodno što je njezina kćerka osjetila potrebu da nešto izmisli na tim slikama. Jednostavno rečeno, tvrdila je da nema apsolutno nikakvu želju ili potrebu za takvim ponašanjem.

Lea Kiš, žena koja izgleda mladoliko i održava impresivnu tjelesnu kondiciju čak i u šestoj deceniji života, nedavno je otkrila tajne svog izgleda koji izaziva divljenje. Kako bi održala svoju fizičku kondiciju, usredotočuje se na razne zadatke i obaveze. Također mora posvetiti vrijeme i trud pripremi hrane, kuhanju i pridržavanju stroge prehrane.

Ovaj zahtjevan način života svjedoči o njenom brzom metabolizmu, koji zahtijeva stalnu pažnju prema održavanju zdrave prehrane. Bez prevelikog napora mogu reći da je njen angažman u ravnoteži svih ovih aspekata njenog života od suštinske važnosti za očuvanje njenog cjelokupnog blagostanja. Lea je istaknula da je njen dom na Avali dugo vremena služio kao mirno utočište i s vremenom postao mjesto utočišta za nju i njezine saputnike. Lea, kao osoba koja cijeni privatnost, posjeduje brojne vrijedne nekretnine koje radije drži skrivenima.

Otkrila je skriveni dragulj – Avalu, koju s ljubavlju naziva oazom i malim rajem. Leini prijatelji su jednako oduševljeni ovim mjestom te izražavaju veliko zanimanje za provedbu ljeta tamo. Privlačnost Avale je neosporna jer pruža savršeno utočište za odmor, opuštanje i uživanje u ljetnim radostima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here