Pjevačica Vesna Zmijanac je jedna od najpopularnijih na muzičkoj sceni , a vrhunac njene karijere je bio u osamdesetim godinama , kada je svaka njena pjesma tada , postala veliki hit , i koje se i danas rado slušaju. Vesna je važila i za jednu od najljepših pjevačica na estradi, a poznato je da je imala poprilično buran ljubavni život.

 

 

Naime , Vesna se udavala dva puta , prvi put za sadašnjeg muža njene kolegice Zorice Brunclik , a iz drugog braka ima kćerku Nikoliju, koja je centar njenog svieta , te koja je krenula majčinim stopama , i uplovila u muzičke vode. Prije otprilike dva mjeseca , Vesnini fanovi su ostali zatečeni viješću da zdravstveno stanje Vesne nije dobro , te da je imala operaciju ugradnje bajpasa , jer je imala problema sa radom srca. Nikolija je tada za novinare kratko reka da je Vesna sada dobro , da se polako oporavlja , ali da je operacija ostavila osljedice na nju , te se nakon izlaska iz bolnice otežano kretala, a pridržavali su je Nikolija i njen muž Relja.

 

 

Vesna je nakon izlaska iz bolnice otišla u svoju vilu na Bukulji , a Nikolija je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija sa kojih se može zaključiti da Vesna ne miruje , te da se bavi svakodnevnim kućanskim poslovima . Na fotografijama se vidi kako ona priprema ručak za namilije , te se nekoliko šerpi nalazilo na šporetu , a Nikolija je u opis fotografije napisala da je kod njezine majke uvijek tako. Sada su novinari uspjeli da vide Vesnu i uslikali su je ispred kuće. Na fotografijama se vidi da je Vesna vidno smršala , najmanje desetak kilograma , i da će oporavak ići dosta sporije nego što bi to i ona sama željela.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here